BIAB cursus

Voor wie?

BIAB, ookwel Builder In A Bottle


Bouwt zoals de naam het al zegt voor een sterkere en gezondere nagel, mits het product met de juiste techniek en volgens de juiste wijze is aangebracht. BIAB is tegenwoordig niet weg te denken in de beauty industry. Het is een product dat razendsnel populair is geworden. Dit komt mede door het prachtige eindresultaat en natuurlijk de mooie voordelen van het product; mooiere, sterkere en gezondere nagels. Wij zullen je alles van A tot Z leren. Met ruim 21 jaar ervaring in de nagelindustrie en met 6 nagelsalons, verspreid door heel Amsterdam, weet je zeker dat je het leert van de allerbeste!

Wat ga jij leren?

Anatomie van de nagels
Hygiëne
Prep van de nagel
Manicure
Uitleg over de producten
Marketing
BIAB applicatie
20
jaar


ervaring op het gebied
van manicure & pedicure

Voor wie?


Om het maximale uit je cursus te halen vragen wij om cursisten die in ieder geval ervaring hebben met bijvoorbeeld lakken of de e-file. Natuurlijk ben je bij ons meer dan welkom ook indien je geen ervaring hebt. Als je thuis flink aan de slag gaat heb je het zo onder de knie.
Wat is er inbegrepen?
Starters pakket

(mogelijkheid om met een gereduceerde tarief uit te breiden)

Theorie boek
Lunch
Koffie/Thee/Drinken
Examen inclusief certificaat

Wie zijn wij?

Wij zijn de allergrootste nagel salon van Nederland. De oprichter van Universal Nails, Kimmylien heeft ooit als klein meisje gedroomd van een eigen nagelsalon. Deze droom heeft zij in werking gezet. Zij is voor 1 jaar naar Canada en de verenigde staten vertrokken om de ins en outs te leren van de nagelbranche. Dit heeft zij destijds bij de allerbeste ter wereld geleerd. Zij is vol motivatie terug gekeerd naar Nederland en opende haar 1e salon in Amsterdam West op de welbekende Kinkerstraat. Vanaf dat moment was Kimmylien zeer geliefd onder de mensen onder andere vanwege haar gezellige positieve vibe en sterke kennis met de nagels. Daarnaast was zij een van de eerste in Nederland met Solar nagels en Gellak.

Inmiddels is het onmogelijk om haar weg te denken uit de hedendaagse nagelsalon. Met trots blikt zij terug op alle mooie momenten van beauty beurzen in London, Las Vegas en Parijs tot de opening van alle 6 salons. Kimmylien is tot vandaag The Nail Queen van Nederland en geeft jou nu de kans om dit vak ook te leren. Zij heeft samen met haar team hier ruim 2 jaar keihard aan gewerkt om een sterke cursus aan te bieden. Ben jij geïnteresseerd? Vul het contactformulier in en wij zullen binnen 2 werkdagen contact met jouw opnemen.


Kosten

Wij weten als geen ander dat beginnen heel veel geld kost. Daarom geven wij de mogelijkheid om onze cursus te volgen via het STAP-Budget. Dit is een subsidie vanuit de overheid waarmee inwoners een cursus mogen volgen tot aan €1000,- De BIAB cursus kost €999,50 incl. btw.


Waar?

Jazz Mae Academy staat voor kwaliteit en service. Wij bieden onze cursussen aan door heel Nederland van Groningen tot aan Limburg. Informeer naar de locaties en datums daarvan.Aanmelden

    BIAB cursus

    @universalnailsamsterdam
    Menu