Acrylnagels laten zetten

ACRYLNAGELS LATEN ZETTEN

Acrylnagels laten zetten doe je bij Universal Nails in Amsterdam, zodat je snel geniet van mooie nagels. Acrylnagels laten zetten is ook de oplossing voor mensen die nagels bijten. Met acryl nagels krijgen je natuurlijke nagel de kans om weer aan te groeien, terwijl je er niet bij kan.

Nagelbijters

Het is het overwegen waard om acrylnagels te laten zetten bij Universal Nails als je op je nagels bijt. Het kan een goede methode zijn om van je nagels af te blijven.

Acryl wordt erg hard en is moeilijk kapot te krijgen. Daarom is het ook prettig voor mensen die dunne nagels hebben en snel scheuren krijgen.

Laat je acrylnagels door ons goed bijwerken nadat je ze hebt laten zetten. Dit geldt zeker voor nagelbijters, want hun nagels groeien extra hard!

De gewoonte om op je nagels te bijten kan wegebben, nadat je een aantal keren hebt ervaren dat het geen zit heeft om er aan te zitten.

Laat je acrylnagels door een professional van Universal Nails zetten. Het kleine oppervlak van je nagelbed maakt de hechting van de kunstnagel moeilijker. Wij hebben daar een oplossing voor!

Contact

Bijt jij nagels en wil je daarom acrylnagels laten zetten? Universal Nails bekijkt graag de mogelijkheden en helpt je graag van dit probleem af! Dus maak snel een afspraak op een van onze locaties.


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu