Ons verhaal

ons verhaal

Dromen moet je najagen en de kansen in het leven moet je pakken. Deze filosofie indachtig, zette Kim Lien Nguyen in de afgelopen ruim vijftien jaar maar liefst zes nagelstudio’s in Amsterdam in de markt. Een selfmade woman die andere vrouwen wil laten stralen.

laagdrempelig en toegankelijk
Betaalbare beauty
Persoonlijke en no-nonsense benadering

De van oorsprong Vietnamese Kimmylien kwam als jong meisje met haar ouders naar Nederland. Ze opende in 2002 op 21-jarige leeftijd – na een manicure- en pedicureopleiding bij familie in de Verenigde Staten – haar eerste nagelstudio in de hoofdstad. In de Kinkerstraat om precies te zijn. Het was de eerste stap op weg naar de grootste nagelstudio van Amsterdam.

Universal Nails heeft vandaag de dag ook vestigingen in de Linnaeusstraat in Oost (sinds 2008), aan het Buikslotermeerplein in Noord (sinds 2009), in de Maasstraat in Zuid (sinds 2011) en op de Tussen Meer in Osdorp (sinds 2013). Elke nagelstudio heeft zijn eigen karakter, maar wordt gerund vanuit dezelfde visie: laagdrempelig, toegankelijk, betaalbaar en no-nonsense.

20
jaar


ervaring op het gebied
van manicure & pedicure

betaalbare beauty


Je kunt bij Universal Nails terecht voor een momentje voor jezelf en natuurlijk voor perfect gelakte en op-en-top verzorgde nagels. Wij hanteren ruime openingstijden. Je kunt zeven dagen per week gewoon bij ons binnenlopen, zonder afspraak. Of reserveer vooraf een plekje op een dag en tijdstip dat je het beste uitkomt. Je nagels worden perfect gestyled, volgens de laatste trends. Wij volgen de actuele beauty- en modetrends in binnen- en buitenland op de voet en zijn qua vakkennis altijd up-to-date. Als eigentijdse en modebewuste vrouw zijn verzorgde nagels een must. Universal Nails staat voor betaalbare beauty. Onze deskundige en toegewijde medewerkers staan voor je klaar met een manicure- of pedicurebehandeling, gellakken en het laten zetten van kunstnagels. Bij Universal Nails zit schoonheid van binnen én buiten!
De voordelen bij ons

Toegankelijk

Universal Nails is laagdrempelig en toegankelijk.Wij willen zoveel mogelijk vrouwen en mannen van alle leeftijden blij maken met onze professionele behandelingen. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen of vooraf een afspraak maken op een dag of tijdstip dat jou het beste schikt.


Betaalbaar

Universal Nails staat als grootste nagelstudio van Amsterdam voor betaalbare beauty. Wij hanteren scherpe tarieven en wij hebben regelmatig aantrekkelijke acties om met korting bijvoorbeeld kunstnagels of gelnagels te laten zetten, een manicurebehandeling te ondergaan of probleemnagels weer een mooie uitstraling te geven.


No nonsense

Bij ons krijg je waar je voor komt: mooie en verzorgde nagels. Wij streven hierbij naar de perfecte prijs/kwaliteit verhouding en vinden het belangrijk dat je je ten alle tijden op je gemak voelt in onze salons. No nonsense dus!

@universalnailsamsterdam
Menu