Werken bij Universal Nails

 

Wil jij werken in een jong en dynamisch team met korte lijnen, waar meedenken en doorgroeien gestimuleerd wordt? Dan zoeken wij jou…

Wie zijn wij?

Universal Nails is de grootste nagel salon van Nederland met maar liefst 7 vestigingen. Een salon die staat voor kwaliteit, service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in Manicures, Pedicures, BIAB, gellak en Solar nagels. Wij hebben salons op de volgende locaties; Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Amstelveen, Amsterdam Osdorp, Amsterdam Oost 1, Amsterdam Oost 2 en in Almere.

Wat ga jij doen?

Jij draagt zorg voor een professionele maar gezellige sfeer. Bij ontvangst bied je de klant een welkomst drankje aan in de vorm van een kopje koffie aan of een glaasje water. Daarnaast luister je goed naar de wensen en kun je ze adviseren met je expertise over kleuren of de best geschikte behandeling die overeenkomt met de wensen van je klant. Je zorgt dat het proces vanaf binnenkomst tot het einde van de behandeling een relaxte moment is voor je klant, ze komen nota bene om zichzelf even lekker te verwennen. Je hebt veel vrijheden, maar daarbij ook veel verantwoordelijkheden. Pro-actief meedenken en efficiency is een echte must. Daarnaast zijn de werkzaamheden variërend, denk aan het aanbrengen van gellak of een mooie manicure tot afspraken inboeken via ons systeem. Ook vinden wij het ontzettend belangrijk dat je netjes voor de dag komt en jouw werkplek netjes en geordend houdt.

Wie ben jij?

✓ Je bent een echte aanpakker en steekt graag de handen uit de mouwen.
✓ Meedenkend en oplossingsgericht
✓ Open en enthousiaste houding
✓ Minimaal 10 uur beschikbaar

Wat bieden wij jou?

✓ Een goed salaris
✓ Doorgroeimogelijkheden
✓ Uitzicht op vast dienstverband
✓ Een leuke en afwisselende baan in een jong en gezellig team
✓ Korte lijnen met de directie en een gezellige en informele sfeer
✓ flexibiliteit in werktijden

Enthousiast geworden? Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op via het contact formulier.
 

    Menu