Acrylnagels verwijderen

ACRYLNAGELS VERWIJDEREN

Acrylnagels verwijderen laat je doen bij Universal Nails in Amsterdam. Zo voorkom je beschadiging van je eigen nagels. Universal Nails is de nagelstudio in Amsterdam en zijn gevestigd op verschillende locaties in de stad.

Onderhoud

Universal Nails staat voor verzorging en kwaliteit, ook als het gaat om acrylnagels verwijderen. Dit onderdeel van kunstnagelverzorging kun je het beste door professionals laten doen.

Heb je een acrylnagel die is gescheurd of deels los zit? Kom langs voor onderhoud. Ga nooit zelf je kapotte acrylnagels verwijderen, door bijvoorbeeld te krabben.

Dreigen je acrylnagels te lang te worden? Laat ze op tijd verwijderen. Te lange nagels zitten niet stevig meer, waardoor ze kunnen scheuren.

Als je je acrylnagels hebt laten verwijderen, is nazorg van de natuurlijke nagel belangrijk. Deze kan wat dunner zijn geworden.

Universal Nails zorgt ervoor dat je nagels gezond blijven, ook na het dragen van kunstnagels. Laat je daarom lekker verzorgen door onze professionele medewerkers en goede producten!

Contact

Wil je zeker zijn dat je acrylnagels professioneel worden verwijderd? Universal Nails is bereikbaar op telefoonnummer:020 6368854.voor een afspraak. Kom je liever even langs op een van onze locaties? Dan ben je welkom op werkdagen en zaterdagen tussen 10:00 en 21:00 uur en op zondagen tussen 12:00 en 21:00 uur!


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu