Acrylnagels zetten

ACRYLNAGELS ZETTEN

Universal Nails kan perfecte acrylnagels zetten. Wij zorgen voor passende en mooi afgewerkte nagels. Wil je ze laten lakken of ben je geïnteresseerd in nail art, dan hebben wij daar ook ruimte voor! Laat ons weten wat jouw wensen zijn!

Professional

Laat prachtige en perfecte acrylnagels door Universal Nails zetten. Wij zijn als professionals op de hoogte van de laatste trends, maar wij zorgen ook voor een prachtig en perfect resultaat. Omdat acrylnagels zetten een proces is waarbij de juiste afwerking een grote rol speelt, kun je het beste bij een studio terecht.

Wij adviseren je over lengte en eventuele materiaalkeuze. Voor sommige nagels is het juist beter om voor een gelnagel te kiezen.

Het aanbrengen van een acrylnagel is een precisieklus, wij nemen graag de tijd voor jou.

Het bijwerken van acrylnagels is erg belangrijk. Laat je ze te lang zitten, dan kan het gevaarlijk zijn voor je eigen nagels.

Naast acrylnagels zetten, zorgen wij ook voor een adequate nabehandeling nadat we ze hebben verwijderd.

Contact

Voor acrylnagels zetten kun je bij Universal Nails terecht op vier locaties in Amsterdam. Wij zitten in Noord, Oost, Zuid en West en zijn telefonisch bereikbaar via:020 6368854. Dankzij onze ruime openingstijden, hebben wij altijd wel een plekje vrij voor jou!


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu