Gelnagels laten zetten

GELNAGELS LATEN ZETTEN

Gelnagels laten zetten doe je bij Universal Nails in Amsterdam. Maak meteen een afspraak Universal Nails heeft vier nagelstudio’s in Amsterdam waar je gel of acryl nagels kunt laten zetten. Omdat deze twee kunstmaterialen nogal van elkaar verschillen leggen wij graag uit wat de voordelen zijn van gelnagels.

Product

Het product gel dat je op je door Universal Nails op je nagels laat zetten, is niet te vergelijken met het materiaal acryl.

Gel voelt licht aan op je nagels en geeft een natuurlijke uitstraling als je ze hebt laten zetten.

Omdat gel makkelijk in model te brengen is, is de natuurlijke vorm van je nagels goed te volgen bij het laten zetten.

De gel stinkt niet zoals de nagels die je met acryl hebt. Die geur kan best vervelend zijn.

Na het laten zetten van gelnagels is de verzorging en bijwerking vrij eenvoudig.

Toepassingen

Universal Nails kan gelnagels voor je zetten om verschillende redenen. De beste reden is natuurlijk omdat je er verzorgd uit wilt zien en jezelf wilt verwennen. Toch zijn er meer mogelijkheden.

Heb je last van slappe nagels? Dan kun je als versteviger gelnagels laten zetten!

Voor een bijzonder moment in jouw leven zoals een bruiloft, kunnen kunstnagels een mooie tijdelijke oplossing zijn voor lange en verzorgde nagels!

Breken jouw nagels af als ze op een mooie lengte komen, dan kunnen we daarvoor ook gelnagels zetten.

Ook als het nagelbed van je vinger vrij kort is gunnen we met een gelnagel deze optisch wat langer maken. Zo heb je een nagel die wat meer in verhouding is.

Contact

Vragen over het gebruik van gel of wil je een afspraak maken om deze nagels te laten zetten? Bel gerust met een van de medewerker van Universal Nails in Amsterdam. Telefoonnummer:020 6368854.


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu