Gelnagels verwijderen

GELNAGELS VERWIJDEREN

Universal Nails kan naast het zetten ook jouw gelnagels op professionele wijze verwijderen. Wij zorgen er als nagelstudio voor dat jouw natuurlijke nagels zo min mogelijk schade oplopen. Ga je zelf aan de slag met verwijderen, dan loop je wel eens kans op afgebroken nagels.

Hoe gaan we te werk

Universal Nails zorgt vanaf de eerste tot de laatste stap voor jouw gelnagels. Ook als je ze hebt laten verwijderen, kun je rekenen op goede verzorging.

Als je gelnagels laat verwijderen dan wordt er niet met aceton gewerkt. De nagels worden met een grove vijl kort gevijld.

Het knippen van de gelnagel is af te raden, omdat de geharde kunstnagel kan breken. De nagel zit op je natuurlijke nagel en breekt dan mee.

Er wordt niet helemaal tot aan de oppervlakte van de natuurlijke nagel verwijderd. Dit kan je eigen nagel beschadigen. Wil je toch je gelnagels helemaal laten verwijderen, dan wordt er met een fijne vijl heel voorzichtig tot aan de oppervlakte gevijld.

Nazorg voor de nagel is van belang, om glans terug te brengen en de nagels en nagelriemen stevig te krijgen.

Contact

Zijn jouw gelnagels uitgegroeid en ben je er aan toe om ze te laten verwijderen? Universal Nails staat voor je klaar om jouw nagels perfect af te werken. Bel voor meer informatie naar:020 6368854.


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu