Gelnagels zetten

GELNAGELS LATEN ZETTEN

Gelnagels laat je zetten op een van onze vier locaties van Universal Nails in Amsterdam. Wij weten alles over de toepassing van dit fantastische product dat al jaren betrouwbare naam heeft in de wereld van nagelstylisten.

Veelzijdig

Gelnagels laten zetten bij Universal Nails heeft zo zijn voordelen, want het natuurlijke materiaal heeft veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Je kunt er veel kanten mee op en onze professionals geven je altijd de juiste informatie en nabehandelingen!

Je kunt ook gelnagels laten zetten die er vrij vlot van af gaat. Hier kiest men voor als er heel tijdelijk verzorgde nagels nodig zijn, denk aan een bruiloft. Er wordt dan maar één laagje gel aangebracht.

Gelnagels veroorzaken geen chemisch luchtje als ze wilt laten zetten. De natuurlijke look en die neutrale geur neemt het kunstmatige gevoel weg.

Acrylnagels zijn erg hard. Dit geeft een kunstmatig gevoel en is storend als je werkt op toetsenborden. Gel geeft een minder storend effect.

Gelnagels laten zetten is vrij eenvoudig en natuurlijk, omdat het materiaal in zachte vorm nog te modelleren is. Daarna hardt het uit onder de UV-lamp.

Contact

Bel ons op: 020 6368854 voor het maken van een afspraak om gelnagels te laten zetten bij Universal Nails studio in Amsterdam. Omdat wij ruime openingstijden hanteren kun je ook na kantooruren bij ons terecht.


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu