Kunstnagels Amsterdam

KUNSTNAGELS AMSTERDAM

Uw kunstnagels laat u plaatsen door Universal Nails in Amsterdam. Ons team kent alle trends en kan u uitstekend adviseren over de mogelijkheden. Kijk snel eens verder naar wat we u te bieden hebben.

Mogelijkheden

Voor kunstnagels biedt Universal Nails uit Amsterdam diverse mogelijkheden:

Solar nagels: een dunne maar sterke kunstnagel met een mooie, natuurlijke glans. De nagel bevat weinig chemicaliën en is daardoor weinig belastend voor de eigen nagel.

Acrylnagels: deze nagels worden meestal gebruikt in combinatie met nail-art of airbrush. De nagels zijn sterk en blijven lang zitten.

Schelpen: deze nagels worden aangebracht in combinatie met solar nagels. De solar nagel dient als ondergrond, waarop een laagje echte schelpen wordt aangebracht: een chique en uniek resultaat.

Gel laque: dit verstevigt de nagel en laat uw nagels stralen. Gel laque kan worden aangebracht op uw eigen nagels, maar ook op solar- of acrylnagels.

De prijzen van het aanbrengen van de diverse nagels kunt u op deze website vinden.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken om kunstnagels te laten plaatsen in Amsterdam? Kies dan voor één van de vestigingen van Universal Nails en neem telefonisch contact op:


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu