Kunstnagels

KUNSTNAGELS

Laat uw kunstnagels aanbrengen door Universal Nails in Amsterdam. Onze medewerkers kennen alle trends en adviseren u graag over de mogelijkheden. Bekijk gauw op deze website wat we u te bieden hebben.

Verschillende soorten kunstnagels

Universal Nails in Amsterdam kan verschillende soorten kunstnagels op uw eigen nagels aanbrengen, waaronder:

Solar nagels. Dit type nagels is dun maar sterk en heeft een mooie, natuurlijke glans. Door het lage gehalte aan chemicaliën zijn solar nagels weinig belastend voor uw eigen nagels.

Acrylnagels. Dit zijn nagels met een chemische samenstelling, die erg sterk zijn en lang blijven zitten. Meestal worden ze aangebracht in combinatie met nail-art of airbrush voor een prachtig resultaat.

Schelpennagels. Eerst worden solar nagels aangebracht, die dienen als ondergrond. Hierop wordt een laagje echte schelpen aangebracht, wat een chique en uniek resultaat oplevert.

Gel lak. Deze lak verstevigt de nagel en laat uw nagels stralen. De lak kan worden aangebracht op de eigen nagels, maar eveneens op solar- of acrylnagels.

Onze tarieven voor het aanbrengen van deze diverse typen nagels kunt u op deze website vinden.

Benader ons telefonisch

Wilt u een afspraak maken om kunstnagels te laten aanbrengen bij Universal Nails of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kies dan voor één van onze vier vestigingen en benader ons telefonisch:


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu