Nagelstudio Amsterdam

Zoekt u naar een nagelstudio in Amsterdam, waar u terecht kunt voor de bekende acryl nagels, of waar u gebruik kunt maken van de nieuwe solar nagels? Wij kunnen u van dienst zijn met gellak die uw nagels lange tijd mooi houdt, of zorgen graag voor eent pedicure om uw voeten heerlijk te verwennen.

Als nagelstudio in Amsterdam zijn we uiteraard ook goed bereikbaar vanuit de omgeving, dus maak direct een afspraak of neem gewoon eens contact met ons op voor meer informatie over de behandelingen.

Contactinformatie

Universal Nails Amsterdam
Kinkerstraat 319
1053 EV Amsterdam

020 489 4881

Waarom wij kwaliteit leveren

Kent u solar nagels? Wij presenteren dat als eerste in Nederland. De nagel heeft van zichzelf al een mooie en natuurlijke glans. De nagel is zeer sterk van zichzelf, maar aan de andere kant zeer dun. Bovendien is de solar nagel minder chemisch dan een acryl nagel, waardoor er minder sprake is van een aanslag op uw eigen nagels.

Het is niet nodig om na het plaatsen van een solar nagel een nagellak of airbrush aan te brengen. Wilt u bij ons in de nagelstudio in Amsterdam liever gebruik maken van de bekende acryl nagels? We kunnen u in combinatie daarvan voorzien van een airbrush of nail-art, zodat u stralend voor de dag komt.

1 Toegankelijk
2 Betaalbaar
3 No nonsense

Gellak of pedicure in de hoofdstad

Heeft u zwakke nagels, of wilt u er op een voordelige wijze voor zorgen dat deze weer prachtig stralen? Maak dan gebruik van een gellak, die we zowel op uw eigen nagels als op solar of acryl nagels aan kunnen brengen. Tenslotte kunnen we u als nagelstudio in Amsterdam en omgeving.

bijvoorbeeld van dienst zijn als een pedicure. Laat uw voeten heerlijk verwennen in een warm bad met desinfecterend badzout, om vervolgens het eelt van uw voeten te laten verwijderen.Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu