Nagelstudio Amsterdam West

De nagelstudio in Amsterdam West waar u terecht kunt voor allerlei soorten kunstnagels is Universal Nails. Wij adviseren u graag. Onze gediplomeerde medewerkers zijn altijd van de nieuwste trends op de hoogte.

Contactinformatie

Universal Nails Amsterdam West
Kinkerstraat 319
1053 EV Amsterdam

020 4894881

Diverse mogelijkheden

Nagelstudio Universal Nails in Amsterdam West biedt u allerlei verschillende mogelijkheden om voor de dag te komen met prachtige nagels:

U kunt bij ons terecht om kunstnagels te laten plaatsen, opvullen, repareren of verwijderen. We zijn gespecialiseerd in acryl- en solar-nagels en kunnen uw nagels een prachtige, eigentijdse uitstraling geven met nail-art of airbrush.

Wilt u uw eigen nagels natuurlijk laten stralen, dan kiest u voor het aanbrengen van een gel laque of een french manicure. Uw nagels zien er vervolgens glanzend en gezond uit.

Als u uw gehele handen wilt laten verzorgen, dan kiest u voor een manicure. Uw huid, nagelriemen en nagels krijgen dan de aandacht die ze verdienen.

Op deze website kunt u onze tarieven vinden. We adviseren u vanzelfsprekend graag over de opties zodat u een goede keuze kunt maken.

1 Toegankelijk
2 Betaalbaar
3 No nonsense

Contact met Universal Nails

Wilt u een afspraak maken met onze nagelstudio in Amsterdam West? Aarzel dan niet om contact op te nemen met deze vestiging van Universal Nails.

Dat kan via telefoonnummer 020 4894881. We helpen u natuurlijk graag verder!Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu