Nagelstudio Osdorp

NAGELSTUDIO OSDORP

De nagelstudio in Osdorp waar u terecht kunt voor allerlei soorten kunstnagels is Universal Nails. Wij adviseren u graag. Onze gediplomeerde medewerkers zijn altijd van de nieuwste trends op de hoogte.

Diverse mogelijkheden

Nagelstudio Universal Nails in Osdorp biedt u allerlei verschillende mogelijkheden om voor de dag te komen met prachtige nagels:

U kunt bij ons terecht om kunstnagels te laten plaatsen, opvullen, repareren of verwijderen. We zijn gespecialiseerd in acryl- en solar-nagels en kunnen uw nagels een prachtige, eigentijdse uitstraling geven met nail-art of airbrush.

Wilt u uw eigen nagels natuurlijk laten stralen, dan kiest u voor het aanbrengen van een gel laque of een french manicure. Uw nagels zien er vervolgens glanzend en gezond uit.

Als u uw gehele handen wilt laten verzorgen, dan kiest u voor een manicure. Uw huid, nagelriemen en nagels krijgen dan de aandacht die ze verdienen.

Op deze website kunt u onze tarieven vinden. We adviseren u vanzelfsprekend graag over de opties zodat u een goede keuze kunt maken.

Contact met Universal Nails

Wilt u een afspraak maken met onze nagelstudio in Osdorp? Aarzel dan niet om contact op te nemen met deze vestiging van Universal Nails. Dat kan via telefoonnummer 020 3418598. We helpen u natuurlijk graag verder!

Contactinformatie

Universal Nails Osdorp
Tussen Meer 62 1068 GC Amsterdam
020 3418598


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu