Pedicure Amsterdam

PEDICURE AMSTERDAM

Een pedicure laat u in Amsterdam uitvoeren door de specialisten van Universal Nails. Zij zorgen ervoor dat uw voeten weer heerlijk verzorgd zijn. Met onze vier salons in Amsterdam is er altijd één bij u in de buurt.

Voetverzorging

Vaak worden voeten vergeten bij onze lichaamsverzorging. Schoenen die net wat knellen doen ook geen goed: er kunnen ruwe plekjes, kloven, eelt en eksterogen ontstaan. Uw voeten gaan pijn doen en u laat ze niet graag aan de buitenwereld zien in sandaaltjes of leuke teenslippers. Kies daarom voor een pedicure van Universal Nails in Amsterdam. Onze pedicures nemen uw voeten graag onder handen. De huid, alle ruwe plekken en uw nagelriemen en nagels krijgen uitgebreide aandacht, zodat u onze salon verlaat met voeten die geen pijn meer doen en die u durft te laten zien. Een pedicure in Amsterdam hoeft niet duur te zijn: bij Universal Nails kan dit al vanaf 35 euro.

Contactinformatie

Wilt u meer weten over een pedicure van Universal Nails in Amsterdam of wilt u direct een afspraak maken? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met één van onze beauty-salons:


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu