Shellac nagellak

SHELLAC NAGELLAK

Universal Nails gebruikt shellac voor een professioneel resultaat op de nagels van handen en voeten! Deze unieke nieuwe laksoort is niet te vergelijken met ouderwetse nagellak. Wij bieden unieke mogelijkheden aan door onze ruime ervaring met dit nieuwe materiaal!

Veel verschil

Shellac mag niet vergeleken worden met nagellak. Universal Nails heeft vanaf de komst van shellac ervaringen opgedaan. Wij kunnen je precies uitleggen wat het verschil is met nagellak.

Shellac droogt razendsnel omdat het onder een UV-lamp hard wordt. Nagellak kan zelfs nog uren na aanbrengen groeven gaan vertonen in de diepste lagen.

Deze nieuwe gel achtige lak blijft op je tenen langer dan 4 weken zitten, zonder te beschadigen!

De nagels op je handen zijn goed beschermd door het uitgeharde materiaal. Nagellakken slijten snel en bieden geen bescherming.

Universal Nails kan jouw kunstnagels ook met dit product bewerken. Geen aan waar je naar op zoek bent door met ons contact op te nemen.

Contact

Heb jij meer gehoord over shellac en ben jij ouderwetse nagellak ook beu? Kom eens langs voor meer informatie en het bekijken van de mogelijkheden bij Universal Nails in Amsterdam. Voor het maken van een afspraak:020 6368854.


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu