Wimperextensions Amsterdam

WIMPEREXTENSIONS AMSTERDAM

Wilt u uw ogen graag benadrukken, voor een leuke avond uit of gewoon in het dagelijks leven? Maak dan gebruik van wimperextensions in Amsterdam, waarmee we er graag voor zorgen dat de wimpers boven uw ogen wat extra nadruk krijgen. Onze beauty-specialisten zorgen voor een prachtige look, of kunnen u kennis laten maken met deze wimperextensions. Wij zijn u graag van dienst met wimperextensions in Amsterdam, uiteraard ook vanuit de omgeving van onze hoofdstad. Maak direct een afspraak om langs te komen, of neem contact op voor wat meer informatie over de producten waarmee we werken.

SYNTHETISCHE WIMPERS LATEN PLAATSEN

U kunt wimperextensions in Amsterdam laten plaatsen wanneer u daar nog totaal geen ervaring mee heeft, of regelmatig zorgen voor een nieuwe look. We maken gebruik van synthetische wimpers, die we per pluk of per strip voor u kunnen aanbrengen. U kunt deze langdurig laten zitten, of af en toe kiezen voor een nieuwe look en uitstraling. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met de wimperextensions in Amsterdam en omgeving, naast bijvoorbeeld de nagelstyling en de andere behandelingen op het gebied van schoonheid en uitstraling.

Wimperextensions in Amsterdam en omgeving

Kom eens bij ons langs voor de wimperextensions in Amsterdam, of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de producten die we aanbieden. Uiteraard zorgen we voor scherpe prijzen, wat betekent dat u al vanaf een paar euro uw wimpers kunt laten opvullen met extensions. Uw ogen krijgen meer nadruk, waardoor u tijdens een feestje het stralende middelpunt bent of u als een prachtige vrouw op uw werk kunt verschijnen. Maak gebruik van onze wimperextensions in Amsterdam en omgeving, of maak gebruik van een van de andere behandelingen waar onze beauty-specialisten u graag mee van dienst zijn.


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu