Wimperextensions regio Purmerend

WIMPEREXTENSIONS REGIO PURMEREND

Zoek je naar wimperextensions in regio Purmerend? We zorgen bij Universal Nails voor niets minder dan de beste kwaliteit. We waren de eersten in Nederland die solar nagels introduceerden en we willen ook de eersten zijn die bekend staan om prachtige wimperextensions in regio Purmerend. We maken daarom standaard gebruik van wimpers van 100% mink. Waar anderen werken met synthetische imitatie-materialen proberen we daar bewust afstand van te houden. Op die manier zorgen we er met de wimperextensions in regio Purmerend voor dat je kunt rekenen op een natuurlijke blik, waarmee je het stralende middelpunt zal zijn.

MINK HAARTJES VAN HOGE KWALITEIT

De mink haartjes die we gebruiken voor de wimperextensions in regio Purmerend zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het gaat om individueel geselecteerde mink haartjes, verkregen door het zacht borstelen van de dieren. Het is op die manier mogelijk om na te gaan welke haartjes het best geschikt zijn voor de wimperextensions in regio Purmerend, waardoor je er stralend uit komt te zien. Bovendien zorgen we voor een sterilisatie van de haartjes en zijn deze volledig hypo-allergeen, zodat je er zonder problemen gebruik van kunt maken.

Wimperextensions met fluwelen glans

Ten slotte hebben de wimperextensions in regio Purmerend een prachtige fluwelen glans, iets waar zelfs je eigen wimpers waarschijnlijk niet aan zouden kunnen tippen. Je ziet er perfect natuurlijk uit, het is wat dat betreft niet vreemd dat ook bekende dames als Jennifer Lopez, Madonna en Lindsay Lohan alleen maar gebruik maken van de wink haartjes. Wij snappen hun voorkeur en vinden dat jij er net zo mooi als zij uit mag zien. Benieuwd naar onze werkwijze of wil je meteen een afspraak maken voor de wimperextensions in regio Purmerend? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van je om een afspraak te maken bij ons in de studio.


Tot snel bij Universal NailsTot snel bij Universal Nails


Menu